JOHN VIJLBRIEF EN ZIJN PASSIE VOOR BEELDCREATIE

Olifanten en Zebraas
Vijlbrief Foto Holland Illusions
Hollandse Weilanden met Koeien
Foto Vijlbrief Zuivelfabriek

“Nog voordat we digitaal konden werken en dia-projectoren waren vervangen voor videobeamers, beleefde ik veel plezier aan het vervaardigen van groots opgezette, multi-screen diashows (foto’s onder). Met geluidseffecten, voice-over en muziek. Projectie is nu vervangen voor OLED-beeldschermen. Soms meerdere boven-, naast- en onder elkaar. Hoe dan ook, het maken van beeldschermpresentaties is en blijft een geweldige activiteit nu er steeds meer mogelijk wordt.

Vanaf de dag dat ik als kind een fotocamera in mijn handen kreeg en later ook een filmcamera, kon ik mijn creativiteit volop kwijt. Experimenteren deed ik maar wát graag. Vooral het combineren van verschillende media in één presentatie, biedt mij als programmamaker alle mogelijkheden om de doelstellingen van mijn opdrachtgevers te behalen en met de nodige impact! Van een groots opgezette multi-image presentatie tot en met een indringende PowerPoint.” 

Diapresentaties Setup
PanoramaProjectie
RuimtevaartTechniek
Digitaal Amulet Fantasie
Vijlbrief Design Digitaal Surfen
Beeldschermen zien we overal John Vijlbrief

FOTOGRAFIE BEELDBEWERKING

Vijlbrief Foto Meisje met Hoed
Vijlbriefs Klimt Foto
Vijlbrief Foto Warhol Annie

REPORTAGEFOTOGRAFIE

Foto Vijlbrief Carel Willink
Vijlbrief Foto Shirley MacLaine
Cover HeyboerBoek John Vijlbrief
Foto Vijlbrief Heyboer op Boot 2
Lottie Heyboer Foto Vijlbrief
Heyboer met vrouwen Foto John Vijlbrief

Zomaar een greep uit het archief. Variërend van kunstenaar Carel Willink met zijn vrouw Sylvia. De Amerikaanse filmster Shirley MacLain en in de fotostrook hierboven graficus Anton Heyboer met zijn vier vrouwen. Hieronder enkele fotografische beelden van de Amerikaanse graficus

Victor IV. Over hem en zijn vrouw schreef ik een iBook. Victor IV die ooit op vlotten woonde op het water van de Amsterdamse Amstel. Op al het beeldmateriaal op deze website rust het copyright/beeldrecht van John Vijlbrief/Vijlbrief Media Den Haag.

Foto Vijlbrief Victor IV
Cover Victor IV iBook Vijlbrief
Victor IV foto Vijlbrief Media