INFORMATIE VOOR REDACTIES EN OPDRACHTGEVERS

Monet Garden 1

Als ‘content creator’ kom ik graag in contact met redacties(leden) en bedrijven/organisaties die mijn foto’s en videoclips willen gebruiken voor hun print- en/of onlinepublicaties. Mijn materiaal leent zich uiteraard voor meerdere doeleinden, zoals posters, fine art prints, wandbekleding, of… Ik verstrek met alle plezier een lijst van gerealiseerde en ‘ongoing’ projecten.

Deze website toont enkele voorbeelden uit gerealiseerde fotoseries. Uw verzoek c.q. opdracht is  van harte welkom! U kunt mij naar een bepaalde locatie sturen om er foto’s te maken of een videoclip(s) te realiseren, iemand te interviewen of…Ik ben gewend met deadlines te werken. Uiteraard ben ik afhankelijk van een snelle wifi-verbinding én de plaatselijke coronasituatie.

Monet Garden 2

Over mijn schrijfstijl
Via deze website komt u meer over mij en mijn activiteiten te weten. Ik word omschreven als veelzijdig en creatief. Volgens redacteuren heb ik een vlotte schrijfstijl. In de audiovisuele vakwereld kreeg ik de bijnaam ‘AV-criticus’ omdat ik vooral publicaties en boeken schreef over wat naar mijn idee kon verbeteren aan het vak.

Marketingcommunicatie
Al geruime tijd houd ik mij bezig met ‘visualiseren’ en realiseerde bedrijfsfilms/videoclips c.q. marketingcommunicatiepresentaties voor toonaangevende bedrijven en organisaties.

Opdrachten en inkomsten
In een speciaal voor mijn doel aangepast campertje reis ik vanuit Nederland geregeld door Europa en neem ‘hier en daar’ opdrachten aan. Ook maak ik gebruik van (boetiek)hotel, B&B, villa of Airbnb.

Nederlandse ondernemers
Soms huur ik voor een wat langere periode op een mooie plek een onderkomen om er mijn foto’s en video’s na te bewerken en gereed te maken voor publicatie(s). Research te doen, mijn interviews uit te werken of teksten te schrijven. Zoals over en voor Nederlandse ondernemers die in het buitenland ‘een bedrijf’ runnen.

Balcon de Europa Nerja

Meer tijd voor ‘de pareltjes’
De laatste tijd richt ik mij vooral op ‘slow travel’ en het schrijven van ‘Road Trips’ boeken. Het is mijn wens langer op een plek/locatie te verblijven om er in alle rust op zoek te gaan naar ‘de pareltjes’. Dat kan het gevarieerde landschap zijn, de geschiedenis, bijzondere mensen en objecten, dieren en speciale streekproducten. Uiteraard mag ‘de keuken en de wijn’ van die streek niet ontbreken. Dat vereist research, inlezen en ‘op zoek gaan naar’. 

Bent u ondernemer in het buitenland?
Nederlandse ondernemers in het buitenland nodig ik daarom graag uit ook gebruik te maken van mijn diensten. Zodat ik over uw bedrijf/onderneming (zoals een toeristische) kan schrijven, foto’s te maken, of een videoclip? Op deze website staat een reactieformulier. Vul dat s.v.p. in en ik neem binnen 24 uur contact met u op. U kunt mij ook rechtstreeks bereiken: mobiel 0653 93 7001.

Pierrefonds 1

Tarieven en voorwaarden
Ik hanteer marktconforme tarieven. Vooraf verstrek ik een offerte: een inschatting van de benodigde tijd om het gewenste te realiseren. Het liefst werk ik met een ‘fixed tarief’. Bij de offerte ontvangt u ook mijn leveringsvoorwaarden.

COVID-19
Bij al mijn werkzaamheden is het voorkomen van COVID-19 van doorslaggevend belang. Ik begeef mij niet in gevaarlijke gebieden, houd voldoende afstand en volg nauwlettend de instructies van de (plaatselijke) autoriteiten.  

Cinque Terre 1

Op al het beeldmateriaal rust het copyright van John Vijlbrief