DIGITALE BOEKEN MET VIDEO EN DRONESHOTS

Cover Boek Safari in Paintings Poen de Wijs

‘INSIDE THE STUDIO OF POEN DE WIJS’
De kracht en meerwaarde van digitaal uitgeven zit vooral in het toevoegen van allerlei mediacomponenten naast tekst en foto’s. Zoals videoclips, animaties, 3D, audiofiles, enzovoorts. Zo werd het voor de kunstenaar Poen de Wijs mogelijk om zijn gevarieerde oeuvre en schildertechnieken met een internationaal publiek  te delen. Samen met John Vijlbrief heeft hij jaren gewerkt aan de 15-delige serie interactieve boeken. De iBooks zijn in ‘Apple iBooks Store’ te vinden onder de zoekterm ‘Poen de Wijs’ of ‘Vijlbrief Multimedia Books’. iBooks zijn eenvoudig te updaten, milieuvriendelijk en voordelig bovendien. Het verspreidingsgebied is wereldwijd.

DIGITAAL IS MILIEUVRIENDELIJK: GEEN PAPIER EN DRUKINKT

Marion van Nieuwpoort Boek
Poen de Wijs Lithografie
Nudes by Poen de Wijs Painter
African Sketchbook Vijlbrief iBooks
Multimedia boek Poen de Wijs Afrika
Multimedia boek Poen de Wijs Afrika 2
Multimedia boek Poen de Wijs Afrika 3
Poen de Wijs schildertechnieken
Poen de Wijs schildertechnieken 2
Poen de Wijs schildertechnieken 3

VIJLBRIEF MAAKT DIGITALE BOEKEN EN GEEFT DEZE UIT

Heeft u plannen voor het samenstellen en uitgeven van een digitaal, multimediaal boek? John Vijlbrief is door Apple geaccrediteerd en kan via de iTunes-procedure, publicaties op de Apple-server plaatsen. 

John Vijlbrief kan u begeleiden gedurende de productieperiode. De gewenste vormgeving verzorgen, foto’s en video’s produceren.  Informeer vrijblijvend of vraag een offerte aan.

Vijlbrief Media beheert de uitgave van kunst van hoogwaardige fine art van de kunstschilders Poen de Wijs en Marion van Nieuwpoort. Deze kunst wordt ook gebruikt voor interieurdesign en woonaccessoires.